Γιώργος Γαϊτανής

Γεννήθηκα το 1988, είμαι 35 ετών, κατάγομαι από τις Κυκλάδες και το νησί της Μήλου, όπου και έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

Από το 2006 και έπειτα, μετά την εισαγωγή μου για σπουδές – δίχως όμως να τις ολοκληρώσω – στο τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ζω μόνιμα στο νησί της Σάμου. 

Είμαι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και εργάζομαι ως διευθυντής σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Καρλόβασι της Σάμου. Παράλληλα συνεχίζω τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Κατά το παρελθόν εργάστηκα επί σειρά ετών σε ξενοδοχειακή επιχείρηση του νησιού, σε καταστήματα εστίασης, σε οικοδομικές και αγροτικές εργασίες καθώς και στην κατασκευή ιστοσελίδων και το ηλεκτρονικό marketing.

Είμαι Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μέλος της Γραμματείας του Τομέα Τουρισμού του Κινήματος.

Διετέλεσα Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής (2020-2022) και Αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής (2018-2022). Κατά το παρελθόν υπήρξα Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Σάμου με το Κίνημα Αλλαγής (2019) και με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (2015), Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σάμου με τον συνδυασμό “Δράση, Ενότητα, Προοπτική” (2014), Γραμματέας της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης Σάμου (2008-2011), Αντιπρόεδρος και Ταμίας του Φοιτητικού Συλλόγου τμήματος Μ.Π.Ε.Σ. και μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010-2011).

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός σε μονάδα της Σάμου, από όπου και απολύθηκα με τον βαθμό του Εφέδρου Ανθυπολοχαγού Πεζικού. Συμμετέχω ενεργά σε εκπαιδεύσεις της εφεδρείας και είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σάμου. Επίσης, ασχολούμαι με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο ως αθλητής του Α.Σ. «Κεραυνός Πλατάνου».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.